A+ A- Mutaties

Mutatie / aanmelding:Velden met (*) zijn verplicht.
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
Hoe werkt het?

In de zoekbalk krijgt u direct door het intikken van een paar letters al suggesties naar de onderwerpen die beschikbaar zijn. Indien u deze selectie kiest en daarna op het zoeksymbool/ vergrootglas klikt worden de gevonden resultaten getoond. Daarna kunt u verder klikken op de rubrieken en de subrubrieken tot u de informatie van uw keuze heeft gevonden. Zodra u de resultaten van bijvoorbeeld dierenartsen in beeld heeft wordt er automatisch aan de rechterzijde een Googlemap opgebouwd met de locaties ervan. Door te klikken op het rode pijl symbool in de tekst naast de postcode of op de Googlemap kunt u de route plannen naar deze locatie.

Mobiele website
Indien u over een smartphone beschikt kunt u de digigids in mobiele vorm benaderen.
Zodra u deze website bezoekt wordt uw smartphone gedetecteerd en wordt u automatisch doorgeschakeld naar de snelle en compacte mobiele variant van de digigids.
De zoek functie werkt hetzelfde als op de desktop website, echter kan er tevens gebruik worden gemaakt van de Layar App Digigids  (Gratis te downloaden op Itunes en Google market)
De gratis  te downloaden Layar App biedt de gebruiker de mogelijkheid om eenvoudig en gestructureerd  gemeentegids informatie te vinden met locatie etc.
Layar is een Augmented Reality (toegevoegde realiteit TR) gebaseerde Applicatie voor smartphones.

Mutaties
Mocht u informatie vinden die niet correct is, dan kunt via het mutatie formulier wijzigingen en/of nieuwe aanmeldingen dit aan ons doorgeven.

Lettergrootte aanpassen (A- A+)
Door middel van A- en A+ kunt u de gewenste lettergrootte instellen naar u eigen inzicht, klik hiervoor  rechts bovenin op A- of A+.

Voorlezen van de website ( Browse Aloud)
Indien u al over Browse Aloud beschikt kunt u eenvoudig de tekst selecteren en deze laten voorlezen. Indien u niet over Browse Aloud beschikt klik dan op het icoontje rechtsboven met het rondje en het pijltje, u wordt dan naar de website van FMR Producties geleid met verder informatie hierover en de mogelijkheid om Browse Aloud te downloaden.

Contrast
Door op het zwart/witte icoontje rechtsboven te klikken wordt de website in hoog contrast getoond.
Deze functie is vooral voor geschikt voor slechtzienden.

Regionaal nieuws
Indien u klikt op het symbool regionaal nieuws rechtsboven, krijgt u een overzicht van actuele nieuwsmeldingen van uw regio of plaats.

Weersberichten
Rechtsboven worden in het kort de temperatuur en weergesteldheid getoond, klikt u op de icoontjes dan wordt u doorgeschakeld naar de website met uitgebreide weersinformatie van uw regio of plaats.

Filenieuws
Rechtsboven ziet u het symbool en korte tekst van de actuele file meldingen, klik u hierop dan wordt u doorgeschakeld naar de website met uitgebreide file informatie.

Fotoalbum
Aan de rechterkant ziet u een klein fotoalbum met sfeerbeelden van de gemeente.
Onder de grote foto staan een aantal kleine voorvertoningen, die als u die aanklikt als grote afbeelding worden getoond. Tevens kunt u door rechts op de grote foto te klikken naar meer foto's kijken indien beschikbaar.

Cloudtag
Rechts onderin ziet u de cloudtag met trefwoorden van de gemeente.
Indien u op een van de woorden klikt wordt u naar de website van de gemeente geleid die meer informatie over dat onderwerp biedt.


Deze Digitale gemeentegids (Digigids) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de gemeente in samenwerking met FMR Producties.
Mochten er onregelmatigheden voorkomen in zowel teksten als in functioneel gebruik, neem dan contact op met FMR  Producties www.fmrproducties.nl .
 
File meldingen
Nieuws meldingen